Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Explore More Verlangen

26 March 2023 10:00 - 13:00

€50,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/blokkade is.

Deze maand staat in het teken van Verlangen. Verlangen heeft als polariteit afkeer hebben, waardoor we twee opties hebben meegekregen. Namelijk verlangen of afkeer hebben. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over afkeer hebben en jezelf toegeven aan je verlangens? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema verlangen waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Sta jij je verlangens werkelijk toe? Durf jij jezelf open te stellen voor de verlangens van je lichaam? Of heb je afkeer voor je lichaam? De verlangens die er spelen in jouw relatie? Open je deze of sluit jij jezelf hiervoor af?  In hoeverre heb jij afkeer ontwikkeld, misschien zelfs walging? Waardoor je ongemerkt eerder afsluit dan dat je in de stroom van verlangens stapt.

Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class verlangens toelaten. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van afkeer hebben speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer inzicht over gevoelens als walging en jaloezie, meer toelating in enthousiasme en plezier.

Afkeer hebben en je afsluiten voor enthousiasme kan in meer facetten doorspelen dan alleen in de relatie met jou en je lichaam! Stel je voor dat je enthousiast wordt over geld verdienen? Dat je uit je comfortzone stapt? Wat als dit onbewuste verzet mag ontspannen? Dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

Details

Date:
26 March 2023
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€50,00
Website:
https://honoredaniel.com/product/explore-more-verlangen/

Venue

Heemstede
meijerslaan
Heemstede, Noord holland 2105PB Netherlands
+ Google Map
Phone
0618332223