Mind

Jij bent je eigen inspirator in jouw leven. Alles wat jij ervaart en waarneemt is jouw realiteit. Onze gedachtes, gevoelens en emoties zijn de bouwstenen van deze realiteit. We functioneren vanuit een point-of-view gebaseerd op wat we weten, kennen, herkennen uit de ervaringen die we hebben. Van hieruit leggen we verbinding met onszelf en anderen. Vanuit welke realiteit leg jij verbinding met jou zelf en anderen?

Embodiment sessie

We gaan op zoek naar wat jij vanuit jouw wel weet. Honoré werkt vragend, stimulerend, motiverend en in een omgeving die bij jou past. Tevens is jouw lichaam een kompas waar we gebruik van maken! Juist de combinatie door het werken met jouw mind, jouw body en jouw energie zul je versteld staan van het resultaat.

 

Familie of organisatie opstelling

Als mens leven we met anderen. We zijn grootgebracht door familie of vervangers voor familie. En nog steeds worden we omringd door anderen, door familie, door vrienden, door werk. Alle mensen hebben hun eigen blik op de wereld en vormen hun eigen realiteit. Als we leven vanuit deze gelijk gestemde realiteit wordt er een connectie ervaren. Zodra we onze eigen realiteit hebben en deze niet overeenstemt met die van anderen, gaan we onbewust of bewust in gevecht met de ander of met onszelf. We ervaren een disconnectie. Wat als we in connectie kunnen blijven met onszelf en met ons systeem van herkomst? Wat als we geen gevecht meer ervaren. Familie opstellingen en organisatie opstellingen zijn een methode die inzicht geven in de plaats die jij inneemt binnen het systeem. Tijdens groepsopstellingen werken we met representanten. Tijdens een individuele opstelling werken we met grondleggers, blokken en ander materiaal etc. Wat als je in totale eenheid kunt zijn met jouwzelf en de ander zonder gevecht?

 

Ontdek ook Body & Gewaarzijn

Body

Ben jij volledig in verbinding met jouw lichaam? Is jouw lichaam het instrument dat voor jou een kompas is?

Gewaarzijn

Hoe bewuster we zijn, des te meer kennis we kunnen gebruiken in ons eigen leven. Juist dit zorgt voor meer autonomiteit. Wat als je functioneert vanuit deze autonomiteit?