Body

De pijn van disconnectie is voor iedereen anders. We kunnen dit ervaren als verkrampen, we weten het niet meer, we raken onzeker, of we zijn zodanig gefocust dat we geen andere informatie meer tot ons kunnen nemen. Ons lichaam heeft een present zijn nodig, een aanwezigheid in jouw lichaam. Cellen en moleculen geven overdracht en zijn in beweging, zodra we verkrampen op een bepaald gebied voor een langere duur zal de overdracht verminderen. Ben jij volledig in verbinding met jouw lichaam? Is jouw lichaam het instrument dat voor jou een kompas is? Zijn pijntjes en ziekte voor jouw aanleiding om te oordelen? Honoré is gespecialiseerd in het gesprek met lichamen, laat je meenemen in een gesprek zonder woorden!

Massage

Na jarenlange praktijk gehad te hebben waarin verschillende massage vormen zijn aangeboden richt Honoré zich op één massage. De massage welke gericht is op jou, jouw lichaam. Er is geen patroon, geen volgorde. Honoré verbindt zich met jouw lichaam dat verder gaat dan iedere massage vorm, waardoor je de ruimte kunt ervaren van ware kindness voor jouw lichaam. Juist deze zachte tedere en ook krachtige diepe aanraking zorgt voor de mogelijkheid van innerlijke verbinding.

Bodyproces

Één van de ondoorgrondelijke wegen van connectie met je lichaam kun je ervaren tijdens een body process. Access Consciousness® Body Processing is een totaal andere manier om fysiek herstel te bevorderen. De cellen en moleculen van ons lichaam worden beïnvloed door het spanningsveld waarin zij zich begeven. Door dat spanningsveld en de informatie rondom de cellen te veranderen, is het lichaam in staat om te veranderen en te herstellen. Honoré biedt een scala aan verschillende bodyprocessen aan

Ontdek ook Mind & Gewaarzijn

Mind

Alles wat jij ervaart en waarneemt is jouw realiteit. Vanuit welke realiteit leg jij verbinding met jou zelf en anderen?

Gewaarzijn

Hoe bewuster we zijn, des te meer kennis we kunnen gebruiken in ons eigen leven. Juist dit zorgt voor meer autonomiteit. Wat als je functioneert vanuit deze autonomiteit?