Gewaarzijn

Gewaar zijn is kennis en kunde die we niet leren op school. Het is een innerlijk weten dat we kunnen ervaren als een aanraking van een veer. Het gaat voorbij aan de realiteit van pragmatisch zijn “gericht op nut en bruikbaarheid”. Met ons gewaarzijn gebruiken we alle zintuigen en nemen we de gegevens om ons heen op. Alles wat we waarnemen is de kennis die er is om ons heen in onszelf. Hoe bewuster (present zijn met) we zijn, des te meer kennis we kunnen gebruiken in ons eigen leven. Juist dit zorgt voor meer autonomiteit. Wat als je functioneert vanuit deze autonomiteit?

Bars sessie

Innerlijke connectie ervaren door de stilte in je hoofd? Gedachtes en gesprekken die we met onszelf voeren. Wat als deze innerlijke stem jouw voor disconnectie brengt? Stel je voor dat er een moment is zonder deze innerlijke stem? Wat als we de gedachtes, gevoelens en emoties gaan resetten? Ben jij bereid een stap te zetten die jou werkelijk kan veranderen? Wat als ontvangen van deze bars sessie de stap is? Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het bestaat uit 16 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

 

Symphonie Sessie

De Symphony sessies gaan over energetische empowerment en verandering, ze nodigen je uit om je open te stellen voor een compleet andere manier van LEVEN. Elke persoon heeft unieke mogelijkheden met het ontvangen en het geven van energieën. Een Symphony sessie staat je toe om werkelijk toegang te hebben tot wat waar is voor jou en jouw lichaam, verdergaand dan wat je in deze realiteit voor mogelijk hebt gehouden. De symphony sessies zijn gebaseerd op de Access Consciousness tools en op het energetische veranderingswerk dat door dr. Dain Heer is gecreëerd. Verlang je naar meer? Meer verbinding met je lichaam? Onze lichamen zijn gemaakt van dezelfde elementen als de aarde, we zijn in wezen kleine aardlichamen!

 

Ontdek ook Body & Mind

Body

Ben jij volledig in verbinding met jouw lichaam? Is jouw lichaam het instrument dat voor jou een kompas is?

Mind

Alles wat jij ervaart en waarneemt is jouw realiteit. Vanuit welke realiteit leg jij verbinding met jou zelf en anderen?