Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Explore More actie nemen

23 April 2023 10:00 - 13:00

€50,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/ blokkade is.

Deze maand staat in het teken “Actie nemen”. Actie nemen heeft als polariteit afwachten, waardoor we twee opties hebben meegekregen. Namelijk actie nemen of afwachten. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over actie nemen en afwachten? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema actie nemen waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Stel jij je open voor adrenaline? of hou je meer van lekker zappend op de bank? Stel jij je open voor jouw verlangens en onderneem je actie? Is je relatie in een sleur beland? En in hoeverre onderneem je actie om seksuele verlangens te exploreren? Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class “Actie nemen”. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van actie nemen speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer zelfverantwoordelijkheid, meer aanwezigheid binnen gesprekken. En dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

 

Details

Date:
23 April 2023
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€50,00
Event Categories:
, ,

Venue

Heemstede
meijerslaan
Heemstede, Noord holland 2105PB Netherlands
+ Google Map
Phone
0618332223