Laden Evenementen

Skills to Strip

In een wereld waar angst aan het regeren lijkt te zijn, wordt het tijd om op te staan en jou te laten zien. Te laten zien waar je voor staat, waar je in gelooft en wat je wilt uitdragen in deze wereld. De wereld waarin schapen, doemdenkers en complotdenkers opeens een scheiding creëren zodra er vragen gesteld worden. Wat als jij geen schaap of complotdenker bent, wat als jij jij bent die een keuze kan maken gebaseerd op wat jij gelooft en wat als jij kunt staan voor jou?

Het woord Striptease verondersteld dat we onszelf gaan ontdoen van kledingstukken, echter wat als we onszelf gaan ontdoen van façades, van maskers, van imago’s?

Yep, nu wordt het al een ander verhaal!

We creëren in het leven mechanismes om te overleven, we gaan ons verbergen achter een masker of we houden een façade op. Ze zijn geweldige instrumenten waarmee we ons overeind weten te houden. Sterker nog we kunnen werken aan ons imago en daarmee een groter netwerk creëren.

Wat zou nou de reden zijn om ons te ontdoen van maskers en imago’s waar we ons al die tijd op hebben gericht?

We creëren deze denkbeeldige kledingstukken juist omdat ergens daaronder een angst, een verdriet een overtuiging zit waar we niet naar toe willen. We laten de wereld de angsten niet zien, we houden deze voor ons zelf. Alle façades, maskers die we creëren houden ons ook op afstand van onszelf. En is dat wat jij werkelijk wil? Exact,. Nee,. Je wilt niet op afstand van jezelf staan toch? Echter de maskers, de pokerfaces etc zorgen niet alleen voor de afstand tussen anderen en jou maar ook tussen jou en jou,.. Dat was niet ingecalculeerd op voorhand toch? Zonder dat we het opmerken werken overlevingstechnieken tegen ons, en wat als we deze kunnen laten gaan?

In Skills to Strip brengen we je van overleven naar leven waarin ruimte is voor vrijheid en vertrouwen. We brengen je naar ontspanningen en ontvangen.

In een wereld waarin van alles gebeurd, waarin van alles wordt verwacht en waar een grote angst begint te ontstaan moeten we ons lijkt het weren. We trekken nog meer “jassen” aan, echter wat als jij vanuit vertrouwen kunt reageren? Geen mitsen en maren meer in jouw vocabulaire. Staan voor jou!

Skills to strip is een programma wat niet voor iedereen is weg gelegd, we vragen openheid, vertrouwen en betrokkenheid in het proces waardoor we een intake houden of Skills to strip voor jou is weg gelegd!

  • We houden twee keer in de maand een online groep sessie middels zoom,
  • We hebben 1 keer in de maand een individuele online sessie middels zoom,
  • Je krijgt handvaten voor body release van spanning,
  • Je krijgt theorie over overlevingsstrategieën,
  • Programma is drie maanden lang, april tot en met Juni,
  • 50% korting op explore more

 

De bijdragen voor dit unieke programma is € 885,00

Heb je vragen, wil je meer weten laat het me weten op info@honorebydaniel.com of bel me op 0618332223 (alleen met nummer herkenning)

 

 

Ga naar de bovenkant