Loading Events

« All Events

Explore More vermijden

June 25 10:00 - 13:00

€50,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/blokkade is.

Deze maand staat in het teken van vermijden. Vermijden heeft als polariteit confrontatie aangaan, waardoor we twee opties hebben meegekregen, namelijk: uit de weg gaan of confronteren. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over “de lieve vrede bewaren” en juist het gesprek aangaan? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema vermijden waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Sta jij je “je mannetje” werkelijk toe? Durf jij jezelf open te stellen voor de verlangens van je lichaam? Of vermijd je liever de gevolgen? Kom jij op voor jouw belangen of hou je rekening met de ander? In welke situatie ga jij vermijden? En wanneer ben jij confronterend?  Blijf jij dromen of kom je doelgericht tot actie?

Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class vermijden. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek tussen vermijden, uit de weg gaan en confronteren en het gesprek aangaan speelt in verschillende levensgebieden. Bewustwording over dit thema geeft meer keuzemogelijkheden, meer inzicht over gevoelens als angst en meer toelating in standvastig zijn, opkomen voor jezelf.

Angst hebben en niet opkomen voor jezelf kan in meer facetten doorspelen dan alleen in relaties! Wat denk je van je lichaam, werk en seksualiteit? Stel je voor dat je levensenergie toeneemt als je meer vertrouwen hebt? Dat je grenzen leert stellen? Wat als deze onbewuste dynamiek mag ontspannen? Dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

Details

Date:
June 25
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€50,00
Event Categories:
, , ,

Venue

Heemstede
meijerslaan
Heemstede, Noord holland 2105PB Netherlands
+ Google Map
Phone:
0618332223