Loading Events

« All Events

Explore More in verbinding zijn

25 February 2024 10:00 - 13:00

€120,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/ stroming is en waar er stagnatie/ blokkade is.

Deze maand staat in het teken van Verbinden. Verbinden heeft als polariteit af stoten, waardoor we twee opties hebben meegekregen. Namelijk verbinden of afstoten. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over afstoten en jezelf in verbinding brengen? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema verbinden waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Ben jij in verbinding met je verlangens? Durf jij jezelf open te stellen voor de verlangens van je lichaam? Of stoot jij deze liever af? Durf jij in verbinding te zijn met je relatie? Of ben je bang dat iemand te dichtbij komt? In hoeverre ben jij afwachtend, afhoudend, angstig waardoor je ongemerkt eerder afstoot dan dat je in verbinding bent.

Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class in verbinding zijn. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van afstoten speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer inzicht over gevoelens als angst en verdriet, meer lef in het aangaan van een relatie.

Verbindingsangst en verlatingsangst kunnen in zoveel meer facetten doorspelen dan alleen in relaties! Stel je voor dat je je droom moet opgeven? Dat je geld verliest? Wat als deze onbewuste verkramping mag ontspannen? En dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

 

Details

Date:
25 February 2024
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€120,00
Event Categories:
, ,
Website:
https://honoredaniel.com/product/explore-more-verbinden/

Venue

Heemstede
meijerslaan
Heemstede, Noord holland 2105PB Netherlands
+ Google Map
Phone
0618332223