Loading Events

« All Events

Explore More (in toelating zijn)

October 1 10:00 - 13:00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/ blokkade is.

Deze maand staat in het teken van “in toelating zijn”. In toelating zijn heeft als polariteit verzet, waardoor we twee opties hebben meegekregen. Namelijk in verzet zijn tegen jezelf, de ander of de situatie en in toelating zijn met. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over in toelating zijn? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema ‘in toelating zijn’ waarin we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Hoeveel lef heb jij waardoor je in toelating bent? Of is er geen lef voor nodig? Waartegen verzet jij je? Je vader en/of je moeder? Waartegen jij je afzet wordt in veel gevallen wie je bent, is dat bij jou ook zo? Wat als jij anders kunt kiezen dan de dynamiek van verzet hebben – in toelating zijn?  Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class “in toelating zijn”. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van in toelating zijn speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer zelfverantwoordelijkheid, meer aanwezigheid binnen gesprekken. En dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

 

Details

Date:
October 1
Time:
10:00 - 13:00
Event Categories:
,