Loading Events

« All Events

Explore More Openstellen

21 January 2024 10:00 - 13:00

€120,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/ blokkade is.

Deze maand staat in het teken van openstellen. Openstellen heeft als polariteit afsluiten, waardoor we twee opties hebben mee gekregen. Namelijk openstellen of afsluiten. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over afsluiten en openstellen? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema openstellen waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Stel jij je open voor je levensenergie? of hou je nog iets achter? Stel jij je open voor jouw verlangens? Stel jij je open in jouw relatie? En in hoeverre stel jij je open voor jezelf? Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class openstellen. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van afsluiten  speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer zelfverantwoordelijkheid, meer aanwezigheid binnen gesprekken. En dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

René aan het woord over openstellen

Schrijf je nu in!

 

Details

Date:
21 January 2024
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€120,00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
,
Website:
https://honoredaniel.com/product/explore-more-openstellen/

Organizer

René de Klerk
Phone:
0618332223
Email:
info@honoredaniel.com
View Organizer Website

Venue

Heemstede
meijerslaan
Heemstede, Noord holland 2105PB Netherlands
+ Google Map
Phone:
0618332223