Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Explore More bijdrage zijn

May 28 10:00 - 13:00

€50,00

Een maand lang onderzoeken we een thema, waarin we meer bewustzijn openen en oordelen loslaten. Door middel van het thema onderzoeken we op verschillende levensgebieden waarin ruimte/stroming is en waar er stagnatie/ blokkade is.

Deze maand staat in het teken van bijdrage zijn. Bijdrage heeft als polariteit tegenwerking, waardoor we twee opties hebben meegekregen. Namelijk bijdragen tot of tegenwerken. En wat als er nog meer mogelijk is dan dit?

Wat heb jij meegekregen van jouw ouders, leraren en anderen over tegenwerken en bijdragen leveren? Werkt dit nog door in hoe jij je leven vorm geeft? We gaan binnen de class dieper in op het thema bijdragen zijn waardoor we het thema op allerlei manieren belichten. Na de class plannen we een afspraak voor 20 minuten individuele coaching.

Stel jij je open om een steentje bij te dragen? Betrokken te zijn met wat je aan het hart gaat? Durf je te erkennen waar je goed in bent, wat je prettig vindt? Doe je dingen die de tijd laat vergeten? Ervaar je levenslust? Of ervaar je meer vermoeidheid? En verberg jij jouw kracht, jouw passie, jouw zijn? Is jouw relatie een bijdrage? Is je lichaam vermoeid en ervaar je tegenwerking van alles en iedereen? Dit en nog veel meer staat jou te wachten in de class bijdrage zijn. Boek nu de class en laat je onderdompelen in meer van dit!

De dynamiek van afsluiten speelt in zoveel facetten door. Bewustwording over dit thema geeft meer keuze mogelijkheden, meer zelfverantwoordelijkheid, meer aanwezigheid binnen gesprekken. En dit zal een dynamische tool geven voor jezelf binnen alle levensgebieden die aan de orde komen!

Schrijf je nu in!

Details

Date:
May 28
Time:
10:00 - 13:00
Cost:
€50,00
Event Categories:
, , , ,