Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het woord lente is etymologisch afgeleid van lengen (der dagen). De definitie van de jaargetijden zoals die op de kalenders zijn vermeld, is ontleend aan de sterrenkunde. Astronomisch begint de lente op 20 of 21 maart, de dag dat de zon precies boven de evenaar staat. De dag en de nacht duren dan precies even lang.
Wat echter voor iedereen de doorslag geeft van het lentegevoel is de temperatuur. Na de korte dagen, donkere avonden, schemerige namiddagen en koude nachten zien veel mensen vroeg in het nieuwe kalenderjaar alweer uit naar de lente.
Doordat de dagen lengen en er meer zon is, komen de lentekriebels naar boven. Dat komt door de aanmaak van serotonine en dopamine. Die stofjes zorgen voor een opgewekt en gelukkig gevoel. Mensen worden niet alleen gelukkiger, maar ook actiever in de lente. En dat zet ze weer aan tot de welbekende voorjaarsschoonmaak. Heb jij de stofzuiger, mop, dweil en stofdoek al uit de kast gehaald?

Op 15 maart gaan we dit doen voor jouw lichaam met twee fantastische access – bodyprocessen
* Eliminatie en uitroeiing van met demonen besmette organen en herstel van levenopwekkende mogelijkheden
* Magnetische aantrekkingskracht tot de afkeer van alle generatieve
seksuele energieën en het herstel van alle generatieve belichaamde
seksuele energie

Het aanleren van een bodyproces is voor iedereen beschikbaar! Binnen de class introduceren we het proces, faciliteren we jou in wat het proces teweeg brengt, emotioneel, fysiek en mentaal. Daarnaast gebruiken we de tools van Access Consciousness.

De Access Body process Class is om een dialoog met het lichaam aan te gaan en dan een verbinding met het lichaam te maken die je in staat stelt te genieten van je lichaam in plaats van ertegen te vechten en het te misbruiken. Als je jouw relatie met je lichaam verandert, verander je jouw relatie met al het andere in je leven. De Access Body process werd gecreëerd door Gary Douglas en Dr. Dain Heer.

 

Kortom een dag van schoonmaak en aantrekken van dat wat voedend is voor jouw lichaam!
Laat de voorjaar maar komen, doe je mee?